WEDSTRIJD ZVK Eisden-Dorp - ZVC Leopoldsburg  4 - 2

DATUM 24-02-2012  20:00

DOELPUNTEN

VERSLAG De beloften hebben een goede prestatie weggegeven maar werden niet beloond voor hun inzet.
ZVC kon trouwens tot net voor het einde van de partij nog hopen op een gelijkspel, maar in de slotminuten viel de goal aan de verkeerde kant.

In de eerste 10 minuten beheerste ZVC het spel en dwong het ook kansen af via Roberto Di Giambattista en Festjens. Maar midden de eerste helft scoorde Eisden tweemaal. Leopoldsburg was dus op achtervolgen aangewezen. Het bleef goed spelen en kreeg kansen via o.m. Pauwels.
In de 22ste minuut lukte dan eindelijk de verdiende aansluitingstreffer; daarvoor zorgde Wawrzak: 2-1. Men voelde dat hier iets te rapen viel.

In de tweede helft pikte Van Kort – de jongste Kampse kapitein ooit – zijn goaltje mee: 2-2. Maar in de 30ste minuut nam Eisden weer het voortouw: 3-2.
Na die Eisdense treffer was er, de laatste 20 minuten van de match, constante druk van ZVC en stapelden de kansen zich op voor Wawrzak en Pauwels, doch de deklat verhinderde de gelijkmaker.
In de laatste minuut scoorde Eisden nog de 4-2 op de counter.

Een lovenswaardige en hoopgevende inzet tegenover de kampioenen van verleden seizoen. (Ph. Van Beeck)

ZVC speelde met: Peeters, Festjens, R. Di Giambattista, Boonen, Bormans, Pauwels, Wawrzak, Van Kort, Trippaers.